Kesähittijahti käy kuumana – Pharrell Williams ja Camila Cabello ilmoittautuvat kisaan yhdessä tuumin

Pharrell Williams ja Camila Cabello yhdistivät voimansa.

20.05.2018

Kesä alkaa pikkuhiljaa hiipimään muuallekin kuin Suomeen ja sen ovat tietysti huomanneet myös muusikot. Vielä yksikään kappale ei ole onnistunut nappaamaan virallisen kesähitin titteliä itselleen. Drake ja J Balvin ovat piakkoin julkaisemassa omat levynsä. Mahdollisesti tuleva kesähitti löytyy jommankumman levyltä.

Tätä ennen kuitenkin Pharrell Williams ja Camila Cabello ovat kantaneet nuottitelineensä kekoon. Williamsin ja Cabellon yhteisbiisi on nimeltään Sangria Wine ja ilmeisesti kaksikko on myös säveltänyt biisin kahdestaan.

Kappale on sekoitus Cabellolle ominaista latinorytmiä ja jopa hivenen jumittavaa Pharrell Williamsin tavaramerkkisoundia,. Tällä kertaa kappale tuo itseasiassa mieleen enemmänkin Williamsin luotsaamaan N.E.R.D.-yhtyeen Nothing-levyn aikaiset tuotokset, eli vuoden 2010 aikaiset tekeleet. Mahdollisesti biisi saattaa olla Williamsin vanha sävellys, joka on päivitetty tälle vuodelle.

Oli miten oli, kappale on hyvin tarttuva. Pääosin äänessä on Camila Cabello, mutta Pharrell Williams tarjoilee varsin herkullisen kertosäkeen.

Kuuntele uusi biisi alta.

Lisää luettavaa