Kesärauhaa vietetään Turussa – mukaan kansainvälisen superhitin tehnyt yhtye!

Kesärauha laajenee.

30.01.2019

Young Folks -hitistä tunnettu Peter Bjorn and John sekä 12 uutta esiintyjää on lisätty Kesärauha-festivaalin ohjelmaan.

Yksi nimekkäimmistä Kesärauhan uusista julkistuksista lienee 2000-luvun lopun indiepop-hitistä vastannut ruotsalainen Peter Bjorn And John. Young Folks -kappaleen tahtiin on Kesärauhassa odotettavissa hurja yhteisvihellyskonsertti. Syksyllä 2018 kahdeksannen levynsä julkaissut Peter Bjorn and Johnin musiikki on tullut tutuksi myös lukuista TV-sarjoista ja elokuvista.

Festivaalin kolmantena julkistettava ulkomaalaisesiintyjä on Lontoosta tuleva grimea, hip hopia ja afrobeatia yhdistelevä Makola. Duossa vaikuttaa turkulaistaustainen Peter Hakola, joka on tullut tutuksi vaihtoehtorock-yhtyeestä Stanley.

Kesärauhan kotimaista kattausta vankistaa aimo annos kotimaista räppiä. DJ Ibusal, Draama-Helmi, Töölön Ketterä sekä turkulainen, harvoin keikkaileva Mauno Gang on liitetty ohjelmaan. Rock-estetiikkaa festareille tuovat Ursus Factory, Linkopii, Seksihullut sekä Jukka Nousiainen & Kumpp. Lapko-yhtyeen Ville Maljan johtama Dallas Kalevala nähdään myös Turun kesäyössä. Paikallista indie- ja rock-osaamista edustaa Dino Mansik sekä Eetu Kujala.

Kesärauhaan julkistetaan kevään aikana vielä muutamia artisteja.

Kesärauhan Facebook-sivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa