Kingfish tuo uudella materiaalilla huudin esille – toisen kappaleen omistaa äidilleen

Uutta Kingfishiä.

Kingfish julkaisi perjantaina kaksi uutta kappaletta, Koko huudi ja Hyvä fisu. Kappaleet ovat jatkoa Kingfishin ep:lle Mästerpläni.

Kingfish on saanut Koko huudi kappaleelle kaksi vierailijaa: Gukki ja King AK Don.

Räppäri kertoo uusista kappaleestaan seuraavasti:

”Koko Huudi -träkillä mä tuon huudilaiset taas jengin korviin, niinku oon aina sanonu tekeväni. Helsinki on täynnä kovia artisteja ketkä ei paistattele valokeilassa ja Gukki ja King AK Don on yhdet parhaista. Mä aijon tuoda kaikki kartalle.

Tää biisi on saundiltaan myös lähellä sitä mistä alotettiin, et jengi muistais kuka teki sen ekana. Tää on sitä aitoo suomiräppiä suoraan huudeilta eli alkulähteeltä.

“Hyvä Fisu” kertoo nykyajasta missä suurelle osalle jengistä on tärkeetä vaan some ja internet ja se on suoranainen riippuvuus. Mä oon aina liikkunu vähän erilailla somessa ja shokeerannu ja hämmentäny jengiä. Jotku ihastuu ja jotku vihastuu. Mä oon aina ollu keittäjä, sekottanu pakkaa. Oonks mä sekasin vai onks se kuitenki sä?

Tää biisi menee myös mutsille, jolle oon pienestä asti tuottanu ongelmia ja nyt ne alkaa kääntyy parempaan päin. Tässä mennään lähemmäs Fisua ja sen maailmaa. Älä tuu paha tuu please hyvä, love you mom.”

Kuuntele uudet biisit alta.