Kissin 80-luvun luottotuottaja Michael James Jackson on kuollut

Jackson tuotti muun muassa Lick It Upin.

Tuottaja ja ääniteknikko Michael James Jackson on kuollut. Hän menehtyi eilen koronaviruksesta johtuvaan keuhkokuumeeseen.

Jackson toimi tuottajana noin sadalla julkaisulla 70-90 lukujen välillä. Hän työskenteli lukuisten artistien ja bändien kanssa, mutta valtaosa miehen töistä on laulaja-lauluntekijä Paul Williamsin ja Kissin levyjä.

Jackson tuotti neljä uutta kappaletta Kissin Killers-kokoelmalle sekä Creatures of the Night-, Lick It Up– ja Animalize-albumit vuosina 82-84.

Kiss vahvisti ikävän uutisen ja muisteli Jacksonia Facebook-päivityksessään aiemmin tänään. Yhtye kirjoitti, että tuottaja oli kantava voima edellä mainittujen albumien tekemisessä.

”Hänen intohimonsa ja uskonsa tähän bändiin auttoi meidät uudelleen menestyksen pariin 80-luvulla. Hän rakasti fanejamme ja oli Kiss-perheen läheinen jäsen loppuun asti.”

Laulaja Paul Stanley kirjoitti omassa päivityksessään, että miehet olivat todella hyviä ystäviä 40 vuoden ajan.

”Hänen ystävällisyytensä ja sinnikäs omistautumisensa minulle ja ystävyydellemme oli tukipilarini kaikkein rankimpien aikojen läpi. Hän kannusti minua aloittamaan maalaamisen ja juhlisti kaikkia onnistumisiani täysin pyyteettömästi. Sydämeni on särkynyt.”

Lisää luettavaa