Klubi-vivahteista räppiä tekevä artistulokas Kemosabi julkaisi debyyttisinglensä

Kemosabi on Volcano Recordsin ja Sonyn uusi kiinnitys.

07.05.2023

Jamaikalaiset juuret omaava Kemosabi on hiljattain Volcano Recordsin ja Sony Musicin kanssa levytyssopimuksen tehnyt artistitulokas. Klubi-vivahteista räppiä tekevä artisti on hionut pitkään soundimaailmaansa ja työstänyt musiikkia useiden tuottajien kanssa, mutta julkaissut omaa musiikkia aiemmin ainoastaan Soundcloudissa.

Debyyttisingle Ei ongelmaa on Kemosabin ja Ville Laitisen sanoittama ja yhdessä Hugo Sundstedtin kanssa säveltämä kappale. Tuotantopuolesta vastaa Lameboy.

”Biisin idea syntyi luonnollisesti ja ongelmitta. Kyseessä oli mun ensimmäinen sessio Lameboyn ja Hugon kans. Olin pitkään jo tehny Timbaland vaikutteist klubimusaa, ku en sitä saundii ollu viel kuullu oikee keltää ja kyseisellä tuottajalla oli suuri vaikutus lapsuuteeni”, Kemosabi kertoo tiedotteessa.

”Musiikin tekeminen on mulle terapeuttista, ja olen sitä tehnyt liki 15 vuotta, josta 2 vuotta tosissaan ilman suurta tarvetta julkaista sitä koskaan. Musiikki on aina ollu kaikki elämässäni ja mun äidin puolelta sitä moni tekeekin sekä isä tietää siitä paljon. Syy minkä takia mä aloin musaa tekee, on varmasti se, että se on vaan tuntunu aina oikeelta”.

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa