Kohuräppärin törkeä ryöstö, kidnappaus ja asuntoon murtautuminen kohahdutti – monet epäilevät tarinaa markkinointikikaksi

Tekashi69 on muuttanut tarinaansa.

Kerroimme sunnuntaina täällä, miten monenlaisessa kohussa ryvettynyt räppäri Tekashi69 joutui ryöstön uhriksi.

Nyt Tekashi69 on kuitenkin hieman muuttanut hieman alkuperäistä, mediassa levinnyttä tarinaa, jossa Tekashi69 lyötiin aseella tajuttomaksi, hänet kidnapattiin ja vietiin asuntoonsa, missä häneltä ryöstettiin koruja ja rahaa liki 800 000 euron edestä.

Nyt Tekashi69 kertoo, miten heihin törmäsi auto, ja Tekashi69 menetti tajuntansa ryöstäjien iskun jälkeen. Tämän jälkeen hän heräsi ryöstäjien auton sisältä. Ryöstäjät ajoivat Tekashi69:n mukaan suoraan hänen asunnolleen, joten räppäri epäilee koko homman olleen tarkkaan suunniteltu keikka.

Tekashi69:n kerrotaan tunnustaneen poliisille, miten hän soitti hyvälle ystävälleen joka kiikutti kasan koruja ja asunnosta löytyneet käteiset ryöstäjille.

Tämän enempää Tekashi69 ei poliiseille ole suostunut asiasta kertomaan.

Monet ovat epäilleet Tekashi69:n suunnitelleen itse koko jutun markkinoidakseen uutta sinkkuaan. TMZ:n julkaisemalla videolla hän kertookin, että on huutanut sutta ja trollannut ihmisiä niin monta kertaa, ettei häntä nyt uskota.

Odotellaan lisäkäänteitä.