Kolumni: ”Star Wars on paskaa, Antti Tuisku on paskaa, The Cure on paskaa, joulu on paskaa – kaikki on paskaa!”

Kaameeta paskaa.

15.12.2015

Huomenna ensi-iltaan saapuu kenties kaikkien aikojen odotetuin elokuva Star Wars: The Force Awakens. Tänään Facebook ja sosiaalinen media onkin täyttynyt juuri parahultisiksi kirjoituksista joissa kerrotaan miten Star Warsit ovat täysin paskaa, minä en ole nähnyt yhtäkään Star Wars -elokuvaa, hyi helvetti mitä kakaroille suunnattua paskaa.

Antti Tuiskun Hartwall Arenan keikka julkistettiin eilen, ja Antti valloittaa teini-ikäisten tyttöjen, seksuaalivähemmistöjen ja äitien sydämet jäähallikeikalla 23. huhtikuuta. Anttihan siis toisin sanoen tekee musiikkia niille, jotka eivät musiikkia oikealla tavalla kuuntele. Tiedätte kai, mitä huhtikuussa Hartwall Arenan lavalla nähdään? Paskaa, paskaapa hyvinkin. Ja eihän tuota paskaa kukaan ilman Vain Elämää -hypeä edes ”kuuntelemaan” menisi.

Robert Smith ja The Cure saapuu Jaffalaan ensi vuoden lokakuussa. Aivan kaameaa paskaahan heidän viimeisimmät levynsä ovat olleet. Lisäksi Smith näyttää nykyään aivan marionettinukelta, johon on injektoitu kinkkurasvaa viimeiset 20 vuotta, joten hirveää paskaahan sieltä on tulossa.

Joulukuu ja joulu ylipäänsä on muutenkin mainiota aikaa kyynisille paskiaisille. On erityisen tärkeää kertoa, miten joulu on täyttä paskaa, ja joulusta intoilevat typeriä kulutushysterian kourissa pyristeleviä paskapäitä. Ja joulukatujen avajaisia katsomaan menevät? Ne ihmiset vasta paskoja ovatkin. Ja paskaako niitä joulukortteja kirjoittaa, kun roskiin ne menevät muutenkin kaiken sen muun paskan joukkoon.

Ja mites tuo ilma tuolla ulkona?

Liity sinäkin paskarintamaan! Tärkeintä on kertoa ihmisille, miten asiat joista he nauttivat ovat ihan paskoja, että juhlapyhät joista he nauttivat ovat paskaa ja jouluaattonahan tehdään muuten eniten itsemurhia vuodessa.

Koska, you know, elämä nyt ylipäänsä on pelkkää paskaa, ja täällähän ei saatana hymyillä, jos minä saan tähän paskaan vaikuttaa.

Jarkko Fräntilä

Lisää luettavaa