Koronavirus romahdutti Rolling Recordsin myynnin – joutuu sulkemaan toisen myymälänsä

Huonoja uutisia äänilevyjen ystäville.

18.03.2020

Helsinkiläinen vinyyleihin erikoistunut levykauppa Rolling Records kertoi hiljan Facebookissa, että yritys on päättänyt väliaikaisesti sulkea kahden myymälänsä ovet hallituksen antamien suositusten mukaisesti. Nyt yritys kuitenkin kertoo, että Eerikinkadulla sijaitseva liike jää kiinni pysyvästi. Syy ikävään päätökseen on koronaviruksesta aiheutunut myynnin romahtaminen.

“Varmistaaksemme yrityksen toiminnan jatkuvuuden joudumme valitettavasti sulkemaan keskustan myymälän”, yritys tiedottaa.

Sörnäisissä sijaitseva myymälä kuitenkin avaa ovensa, jahka koronaviruksesta aiheutunut poikkeustilanne laantuu. Tuotteiden noutaminen kaupasta ei siis tällä hetkellä onnistu, mutta yrityksen mukaan postitus pelaa normaalisti.

Rolling Records muistuttaa, että tehokkain tapa tukea yritystä näinä vaikeina aikoina on ostaa verkosta liikkeen lahjakortti.

“Verkkokaupastamme on mahdollista ostaa eri arvoisia lahjakortteja kotiin kannettuna. Ne ovat voimassa toistaiseksi, eli mitään eräpäivää käyttämiselle ei ole”, levykauppa kertoo.

Lisää luettavaa