Kotimainen stoner/pörinä/action rock -yhtye julkaisi ajankohtaisen videon: ”Biisi kertoo Helsingin talvesta, joka on yleensä vähäluminen, loskainen ja synkkä”

No Moderation laulaa talvimasennuksesta.

15.02.2023

Stoneria, action rockia ja oikein toimivaa pörinää musiikissaan sekoitteleva No Moderation julkaisi viime vuoden puolella debyyttialbuminsa Rock’n’Roll Revival kasettina.

Nyt bändi on julkaissut uuden singlen Wintertime Blues, josta yhtye kertoo seuraavaa.

”Biisi kertoo Helsingin talvesta, joka on yleensä vähäluminen, loskainen ja synkkä. Kesän tapahtumat on kaukana poissa ja tuntuu, että talvi tuli taas liian nopeasti ja seuraava kesä on tuskallisen kaukana”, Yhtyeen keulakuva Darek Luja kertoo ja jatkaa:

”Ajateltiin, että talvella voisi hyvin kuvata jonkinlaisen pätkän, mikä kuvaisi Helsingin talvea ja sen ankeutta. ”Kuvauspäivänä pakkanen laski kahdeksaan asteeseen, joten sitä että on pirun kylmä, ei tarvinnut näytellä. Kuin ihmeen kaupalla jääfutis sun muu sujui kolhuitta, eikä kukaan tullut edes kipeäksi. Ehkä ottojen välissä otetut napsut pitivät veren kiertämässä”, Darek vinkkaa.

Eero Liimataisen kuvaaman videon voit katsoa alta.

Mikäli meno maittaa, niin yhtyeen voi nähdä keikalla huomenna 16. päivä helmikuuta Helsingin Lepakkomiehessä. Mukana myös Motorboat, Kadonnut Ystävä ja HT Tapes.

Lisää luettavaa