Kotimaisen indien veteraanit yhä virkeänä: tältä kuulostaa uusi Treemer-single – ensiesitys Rumbassa

Treemerin video Rumban ensiesityksessä.

25.02.2020

Treemer-yhtye on julkaissut uuden kappaleen.

Jaa mikä Treemer? Noh, aikoinaan oli olemassa indierock-orkesteri The Pansies, joka teki neljä albumia 1990-luvulla. Nyt Mia Keurulainen (laulu), Marko Haikonen (kitara), Tommi Lehtonen (rummut), Sam Shingler (kitara) ja Joakim Schonert (basso) ovat perustaneet Treemer-nimisen yhtyeen.

Ensimmäisen EP:nsä syksyllä 2019 julkaissut Treemer-yhtye vannoo kitarasurinan ja ylipitkien biisilopukkeiden nimiin. Uuden Syllable Sky -nimeä kantavan julkaisun myötä kenkien tuijottelu vaihtuu hetkellisesti melodisempaan vaihtoehtorockiin.

Syllable Sky -single julkaistaan digitaalisesti ensi viikolla, mutta kappaleen videon voi kuitenkin katsoa ja biisin Rumban sivuilla ennakkoon alta. Syllable Sky -single saa jatkoa huhtikuussa julkaistavan Slow-EP:n muodossa.

Treemer keikkailee keväällä kotimaassa ja Saksassa. Tulevat keikat näet videon alta. Tämän viikon torstaina eli 27. helmikuuta voit nähdä yhtyeen livenä Gim Kordonin kanssa Wallu Valpion pyörittämällä Helatorstai-klubilla Henry’s Pubissa Helsingissä. Keikalle on vapaa pääsy.

Tämän keikan Facebook-sivulle pääset tästä.

Treemer live:

13.03. Tampere, Vastavirta-klubi
30.04. Kassel / Germany
01.05. Hamburg, Astra-Stube / Germany
02.05. Holzminden, Essinghoff / Germany

Lisää luettavaa