Kotimaisen räpin konkari käsitteli Reino Nordinin hittibiisin uuteen uskoon – ja jälki on pysäyttävää kuunneltavaa!

02.06.2017

Reino Nordin julkaisi muutama kuukausi takaperin Antaudun-albuminsa, jonka nimikkobiisiä voi hyvällä omallatunnolla tituleerata hittilekaksi. Listajyräsingleä on luukutettu Spotifysta yli 6 miljoonaa kertaa ja radiosoitollekin on altistunut vähintään joka toinen suomalainen.

Ja tässähän ei ole mitään väärää! Kappale on hieno, todella hieno.

Jopa niin hieno, että se on uponnut poppia yleisesti vierastaviin tahoihin.

”Oli kesäinen ilta 2016. Aloin olla jo hyvinkin hermoraunio oman Apocalypto-levyn raastavasta miksaamisesta eikä mikään musa oikein jaksanut sytyttää ja koskettaa”, muistelee Ameeba.

Suomalaisen ug-räpin konkari ja oman tiensä kulkija törmäsi Nordiniin, joka soitti autossaan demon Antaudun-kappaleesta.

”Harvemmin innostun popista, mutta siinä kohtaa joutui piristyneenä toteamaan, että nyt on kyllä helvetin hieno biisi, ja tähän voisi tehdä vaikka räpit.”

Kuten hyvin tiedämme, albumiversioon ei tullut Ameeban tai keneenkään muunkaan räppejä. Ameeba kuitenkin teki oman remiksauksen biisistä, joka meinasi jäädä julkaisematta.

”En sitten kuitenkaan kokenut sopivaksi julkaista [versiotani], kun Reikki oli ottanut levyllään haltuun koko Suomen. Meinasin jättää pöytälaatikkoon, mutta tässä nyt sitten kuitenkin teille kuultavaksi hienon Antaudun-biisin extended rap-versio”, Ameeba kertoo.

Onneksi räppäri tuli järkiinsä, onhan tämä upea versio.

Lisää luettavaa