Kotimaisen r&b-musiikin lupaus Mikayla kertoo uudella singlellään tarinan kaipuusta

Mikayla julkaisi uuden singlen "Vasta aamulla".

14.06.2024

Kotimaiselta indie-kentältä nouseva R&B-lupaus MIKAYLA julkaisee 14.6. uuden singlen Vasta aamulla. Hillityllä drum & bass -soundilla varustettu kappale kertoo koskettavan tarinan kaipuusta ja muistojen kipeästä kauneudesta. Vasta aamulla on pehmeitä R&B-soundeja ja tarttuvia pop-melodioita yhdistelevän artistin viides singlelohkaisu myöhemmin julkaistavalta debyyttialbumilta.

MIKAYLA kertoo kappaleesta seuraavasti:

”Vasta aamulla heijastelee unien ja todellisuuden välistä ristiriitaa, jossa menneisyyden muistot tuntuvat voimakkailta ja niistä on vaikeaa päästää irti. Fiilis todellisuuteen herätessä on riipaiseva, kun ei ole valmis vielä luopumaan toisen ihmisen tuomasta turvasta.

Biisin sanat kirjoitin muutama vuosi sitten ja kun toin kappaleen tuottajalleni janseurille (Markus Hentunen) sessariin, oltiin heti samalla sivulla siitä, mihin suuntaan biisiä voi viedä. Hillitty drum & bass -soundi kruunasi vision ja saatiin luotua biisiin täydellinen balanssi melankoliaa ja liikkuvuutta. Tämä kappale on mulle tosi henkilökohtainen ja tärkeä”

Voit kuunnella kappaleen alhaalta.

 

Lisää luettavaa