Kuin valosta tehty kesähitti? Anilta kaksi uutta biisiä

Uutta Ania, kaksin kappalein!

18.04.2021

Ani julkaisi uuden singlen Valosta tehty ja sille b-puolen Haiden kaa. Valosta tehty -sinkulla kuulee samoja kasarikaikuja kuin Pakkomielle-debyyttisinglellä, kun Haiden kaa taas on tummasävyisempi, moderniin r&b-musiikkiin nojaava.

Artisti kuvaili jälkimmäistä viikon takaisessa IG-postauksessa näin:

”Haiden kaa kertoo elämästä alalla, jossa haippi ja menestys on kaikki kaikessa ja monet ihmisistä on epäluotettavia ja/tai pelkän hyödyn tavoittelijoita. Jos ui tarpeeks kauan haiden kaa, muuttuuko itse sellaseks?”

Jos Haiden kaa -biisillä mainitaan Vesa-Matti Loiri, niin Valosta tehty -biisillä taas on tekemistä Madonnan kanssa:

”Luin kirjaa Madonnan elämästä, jossa eräs Madonnan entinen kollega kuvaili hänen olevan ihmisenä ’valosta tehty’. Eli joku, joka säteilee ja loistaa, mutta sitä ei voi koskea. Jos menet liian lähelle se polttaa ja sokaisee. Se oli mielestäni mielenkiintoisesti sanottu ja otin sen ylös, jotta voisin myöhemmin käyttää sitä biisissä. Tän kappaleen kontekstissa se ei kuitenkaan kuvaile supertähteyttä, vaan ennemminkin suurta ja saavuttamatonta rakkautta, ihmistä joka on niin kaunis ja lämmin, mutta kuitenkin niin kaukana. Vähän niin kuin aurinko”.

Biisi tuo kaikessa synkässä kuvastossaan kontrastia a-puolelle, josta voisi povata hitaasti kypsyvää kesähittiä. Kappale esittelee energisen artistin, jolla on kyky tehdä koukuttavia kappaleita.

Molemmista biiseistä julkaistiin musavideot ja ne näet alta. Ani-haastisten pariin heti biisien jälkeen sitten tästä ja tästä.


Lisää luettavaa