Kuinka loistavaa musiikkia tehdään, kun pilveä kulutetaan 1000 dollarilla viikossa per bändin jäsen? No, näin täydellistä

Cedric Bixler-Zavala ei enää kärytä.

Aivan mahtavasta At the Drive-Inistä ja yhtä hienosta Mars Voltasta tuttu laulaja Cedric Bixler-Zavala palkasti kirjoituksessaan Vulture-lehdelle, miten käräytteli aikoinaan pilveä reippahalla tuhannella dollarilla kuussa. Bixler-Zavala myös kertoo, miten hänen bändikaverinsa vetelivät samanlaisia määriä.

Bixler-Zavala uskoi tuolloin, että tarvitsi pilveä ylläpitääkseen taiteellista näkemystään. Toisin sanoen blosseissa oli paremmat vibat, ja tämä heijastui niin At the Drive-Inin post-hardcoreen kuin Mars Voltan progeiluunkin. Paitsi että ei: Bixler-Zavala nimittäin kertoo myöhemmin huomanneensa, että luovuus tulee ihmisestä itsestään, ei höpöheinästä.

Bixler-Zavala kertoi, ettei enää polttele. Hän ei kuitenkaan katso kieroon niitä, jotka polttelevat – kunhan vain toteaa, että antaa muiden hoidella käryttelyt.

Millaista musiikkia sitten miedoissa huumehissa tehtiin? Alta pari esimerkkiä niin At the Drive-Inin kuin Mars Voltankin klassikoista. Toimii yhä kun älyämpäri!

Tätä nykyä Bixler-Zavala laulaa Antemasque-nimisessä yhtyeessä ja soittaa kitaraa Zavalazissa.