Kurre Westerlund ei tavannut Snoop Doggia, vaikka niin Seiskassa väittää

Varo kopioita!

13.01.2022

Kurre Westerlund kertoo tänään julkaistussa Seiska-lehden artikkelissa tavanneensa Snoop Doggin. ”Suomalaislaulaja vetäisi supertähden edessä melkoisen ässän hihastaan”, otsikossa lupaillaan. Jutussa kerrotaan, kuinka Kurre tapasi Snoopin Las Vegasissa pari vuotta sitten, ja antoi tuoreen cd-singlensä räppärilegendalle. Kohtaamisesta on napattu todisteeksi kuva, joka löytyy Seiskan artikkelista. Kuvakaappaus artikkelista löytyy alta.
.
Rumban toimituksessa kuvaa katseltiin skeptisesti: Kurren vieressä poseerannut mies ei aivan näyttänyt Snoop Doggilta, mutta rakeinen kuva voi tehdä tepposet. Seuraavaksi huomio kiinnittyi Snoopiksi väitetyn kaverin pituuteen: Snoop on 193 senttimetriä pitkä, mutta kuvan sälli selvästi Kurrea lyhyempi. Myös kuvassa esiintyneen herrasmiehen asuvalinta sai osakseen ihmetystä: mainoshuppari ei ole vaate, jossa Snoopia on totuttu näkemään, ja vaikea on uskoa herran kantavan itse muutakaan mainosrekvisiittaa.
.
Emme tahtoneet romuttaa Kurren tarinaa spekuloimalla kuvaa. Nopea tutkimusmatka Instagramin syövereihin paljasti, että Kurre onkin todellisuudessa poseerannut Snoop Doggin kaksoisolentona esiintyvään näyttelijään Eric Finchiin. Hänen Instagramistaan löytyy kuva samoista kemuista, josta Kurren kuvakin on.
.
Kurren sinkku ei siis ole päätynyt länsirannikon rap-legendan hyppysiin, vaan Snoop-imitaattorille. Las Vegas on tunnettu kaksoisolennoista ja tribuuttiesiintyjistä, tämä muistutuksena Kurrelle, mikäli seuraavalla reissullaan törmää esimerkiksi Elvikseen.
.
Muistutetaan tässä yhteydessä myös siitä, että se aito Snoop Dogg on tulossa Suomeen keikalle tulevana syksynä.
.

Kuvakaappaus Seiskan artikkelista. Kurre Westerlund ja Snoop-imitaattori.

Lisää luettavaa