Kuudes Aisti tekee paluun pienimuotoisina klubi-iltoina

Kuudes Aisti -klubi-illoissa keskitytään hienoon musiikkiin.

Kuudea Aisti -klubi-illat tulevat Kuudes Linja -ravintolaan heinäkuussa. Vuonna 2013 järjestetyn festivaalin jatkoa on odoteltu kuin kuuta nousevaa, ja nyt kuutena perjantai-iltana viikossa Kutosella nautitaan hieman äkkivääremmästä musiikista ja mainioista dj-seteistä.

EDIT 30. kesäkuuta: Metsola ilmoitti, että klubia on tarkoitus pyörittää hamaan tulevaisuuteen saakka, joten kyseessä ei ole suinkaan mikään kesäklubisarja, vaan jatkuva klubi-iltama. Pahoittelemme väärinkäsitystä!

Otimme yhteyttä Kuudennen Linjan keikkabookkariin Ville Metsolaan ja tiedustelimme, mistä iltamissa on kyse.

Iltamien esiintyjät löydät haastattelun alta. Liput tapahtumaan ovat vitosen ennen keskiyötä, kahdeksan euroa sen jälkeen.

Mistä Kuudes Aisti -keikoissa on kyse?

Aistissa on kyse siitä samasta mistä siinä on aina ollutkin kyse, eli tuodaan laadukkaita akteja iltoihin, niin lavalle kuin Dj-koppiinkin. Dj-vedot ovat ottaneet ajallisesti hieman isomman roolin illan kokonaisuutta ajatellen ja tuommekin klubeille vierailevia isompia ja ei vielä niin isoja nimiä soittamaan ennen bändejä, niiden välissä ja jälkeen.

Miten keikat liittyvät jo edesmenneeseen Kuudes Aisti -festivaaliin?

Edesmennyt on väärä käsite kun puhutaan Kuudes Aisti:sta missään vaiheessahan hommaa ei pistetty ns. lihoiksi. Meillä on vaan ollut parin vuoden hiatus josta nyt palaillaan. Samalla tavalla pistetään merkille ja tuodaan esille laadukkaita uudempia komboja & artisteja, kuin jo hyväksi havaittuja klassikoita ja pidemmän aikaa toimineita akteja niin koti-kuin ulkomailtakin.

Kenelle Kuudes Aisti -illat on tarkoitettu?

Keikat on tarkoitettu kaikille jotka haluavat viettää hyvän illan, monialaisesta musadiggarista satunnaiseen paikalle eksyjään. Parhaassa tapauksessa helvetin hauskan illan jäljiltä on plakkarissa muutama bändi joiden matskuun haluaa tutustua tarkemmin, eikä pelkästään Ottomaatin kuitti.

Mitä keikkoja eniten itse odotat klubi-illoilta eniten?

Itse odotan toki kaikkia buukkaamiamme akteja, varsinkin sellaisia joita en aiemmin ole päässyt kokemaan. Avajaisissa 3.7. esiintyvä ja harvakseltaan keikkaileva Los Acidos Pinjatas täytyy tällaisena esimerkkinä mainita erikseen. Paljon on toki kaikennäköistä tulossa, joka klubin toimintaa seuraaville ajan myötä selviää.

Mainitse kolme kappaletta, jotka kuulee mitä luultavimmin joka Kuudes Aisti -ilta kesän ja syksyn aikana DJ:den soittamina?

Erkolta tuli viestiä, että Problemsin versio Katupoikien Laulusta tullaan kuulemaan usein. Itse voisin soittaa vuorollani vaikkapa Dirtbombsin version Sharevarista ja mitäköhän se Harvest laittaa… Sanotaan nyt vaikka Jacuzzi Boysin Island Avenue.

3.7.2015 – AVAJAISET
LIVE: Los Acidos Pinjatas
LIVE: Lentoliskot
DJs Harvest, Erkko, Hra Mezola

10.7.2015
LIVE: Stereo 8000
LIVE: Melting Hearts
DJs Erkko, Lene

17.7.2015
LIVE: Bensiini
LIVE: Atom Mouth Gimlies
DJs Harvest, Suavester

24.7.2015
LIVE: Love Cult (RU)
LIVE: Femme En Fourrure
DJs Erkko, Niko Likainen

31.7.2015
LIVE: Pintandwefall
LIVE: I Was a Teenage Satan Worshipper
DJs Särmä, Harvest

7.8.2015
LIVE: Radiopuhelimet
LIVE: P.K.Keränen
DJs Erkko, Jugh

Lisää luettavaa