Kuullaanko pian uutta Rihannaa? – artistin Instagramissa julkaisema video vihjailee uudesta musiikista

Rihanna pitää fanejaan jännityksessä.

11.11.2018

R&B:n supertähti Rihanna aiheutti eilen Instagramin tarinoihinsa lataamallaan videolla melkoisen massahysterian fanikunnassaan. Itse kuvaamallaan äänettömällä videolla Rihanna tanssii ja laulaa jotain tunnistamatonta kappaletta taustanaan äänitysstudio. Video on saanut fanit toiveikkaiksi siitä, että kyseessä olisi nimenomaan uuden albumin äänitys.

Rihannan viimeisimmän albumin, ANTI:n julkaisusta on ehtinyt vierähtää paria kuukautta vaille kolme vuotta. Kesäkuussa vahvistui, että Rihanna on palannut studioon, joten on hyvin mahdollista, että häneltä kuullaan uutta musiikkia ehkä jo varsin pian.

ANTI:n julkaisemisen jälkeen artisti on julkaissut lähinnä remixejä kyseisen albumin kappaleista. Artistin tuorein julkaisu on hänen feattauksensa N.E.R.D:in kappaleella Lemon (2017). Kyseisestä kappaleesta on julkaistu tänä vuonna myös uusi versio, jolla feattaa, Rihannan lisäksi, Drake.

Uuden albumin tyylilajista ei ole vielä varmuutta, vaikkakin maaliskuun Voguessa julkaistussa haastattelussa Rihanna kertoi, että albumi tulisi olemaan reggae-painotteinen. Inspiraation lähteeksi tyylilajiin artisti mainitsee haastattelussa erityisesti Bob MarleynJoidenkin lähteiden mukaan taas artistilla olisi suunnitelmissa julkaista edellä kuvatun lisäksi myös toinen albumi, jolla painottuisi vahvemmin pop.

Kuultaisiinkohan Rihannalta siis uutta materiaalia jo ennen vuoden vaihtumista?

Alta voit katsoa Rihannan Instagram-tarinoihin lataaman videon:

Asiasta uutisoi aiemmin Fader.

Lisää luettavaa