Kyllä Suomessakin osataan tehdä weekndiaanista poppia

Kuuntele Anin ja Nelli Matulan single.

18.02.2022

Ani julkaisi tänään Vegasissa naimisiin -nimisen kappaleen. Vihkiseremoniaan ei tarvitse karata yksin, biisillä kuullaan myös Nelli Matulaa. Anin mukaan kappale kertoo ihmissuhteen vaiheesta, joka ei syystä tai toisesta etene ”säätämistä pidemmälle”.

”Tekis joskus mieli vaan pyytää sitä naimisiin ja lopettaa säätö. Ehkä karata sen kanssa toiselle puolelle planeettaa. Vegasissa naimisiin kertoo siitä epätoivoisesta tunteesta, kun voisi vaan ottaa sen tyypin sun mukaan, lentää Vegasiin ja hommata Elvis-imitaattorin vihkimään teidät”, Ani kertoo.

Ani on tehnyt kappaleen tuottajansa Aleksanteri Hulkon kanssa.

”Tästä alkoi koko ajan enemmän ja enemmän huokua jonkinlainen moderni popstara -energia, ja siks tuntui itsestäänselvältä kruunata se pyytämällä biisille mukaan mun ystävä Nelli Matula, joka on nuoren suomalaisen popsukupolven ehdottomia kärkinimiä. Onneks pyysin.”

Noh, kyllähän Anista itsestään huokuu modernin popstaran energiaa, vaikka vaatimaton kommentiensa perusteella onkin. The Weekndin kasarivaikutteista tuotantoa mukaileva, SG Lewisin ja Calvin Harrisin suunnalta pomppua hakeva mutta kuitenkin kiistatta suomipopia edustava kappale lukeutuu Anin oman tuotannon kirkkaimpien biisien joukkoon. Anilta on lupa odottaa suuria tekoja, ja tämän sinkun perusteella suunta on oikea.

Tsekkaa Jirinan ohjaama video alta.

 

Lisää luettavaa