Kynäilijä Pikku G:n ja Stereon hittien takaa julkaisee oman sooloalbumin – kuvasto hyvin synkkää

Sonnyn debyytti ilmestyy pian.

Nick Tulinen

Mikäli olet kuunnellut radiota, olet saattanut törmätä Pikku G:n ja Stereon kappaleisiin. Niitä yhdistää se, että monissa on mukana ollut Sonny. Sonny on ollut tekemässä Stereon Vuosien päästä -hittiä ja vaikuttanut hyvin vahvasti Pikku G:n Kilometrit-paluualbumiin.

Sonny oikealta nimeltään Sonny Kylä-Liuhala toimii siis monien muidenkin artistien taustajoukoissa, mutta kuten Rumban lukijat varmasti tietävät, hän tekee myös omaa soolouraa. Räppäri julkaisee debyyttinsä Hyvästi, pahasti, rumasti 20. syyskuuta.

Biisejä levyllä on yhdeksän. Levyn tuotti sekä äänitti Noah Kin. Jo julkaistuja kappaleita levyllä ovat Vihaan sua, Pelottaa ja Korkeella kahestaan.

Kappaleissa on selkeä yhtenäinen linja. Levy vaikuttaa niiden perusteella inhorealistiselta paketilta, jossa tunnelma käänty nopeasti hyvin synkäksi. Tätä tukee Noah Kinin jämäkkä tuotanto. Pieni kappalemäärä kielii siitä, että nyt on ollut tarkoituksena rakentaa jämäkkä kokonaisuutta. Levystä voi siis tältä osin odottaa hyvin mielenkiintoista pakettia. Hittejä levyltä ei välttämättä irtoa, niitä Sonny voi kirjoitella muille.

Napsi kuunteluun edellä mainitut sinkut ja tsekkaa biisilista.

1. Saatana
2. Kuolio
3. Vihaan Sua
4. Inho
5. Oireilen
6. Pelottaa
7. Korkeella Kahestaan
8. Korni ja Kaunis
9. Ei Auta