”Kysymyksiä ei kysytä” – Lana Del Rey vetoaa palauttamaan siskonsa ryöstetyn omaisuuden

Lana Del Reyn perheen omaisuutta ryöstettiin lomien aikana.

Neil Krug

Lana Del Reyn perheen muistoesineitä on ryöstetty tällä viikolla tapahtuneessa ryöstössä. Muistoesineiden lisäksi on varastettu myös Lana Del Reyn siskon, valokuvaaja Chuck Grantin työhön liittyvä arkisto.

Nyt artisti vetoaa Twitterissä julkaisemassaan viestissä varasta palauttamaan siskonsa omaisuuden luvaten, ”ettei kysymyksiä kysytä”. Palkinnoksi palauttamisesta varas ei siis joutuisi vastaamaan teoistaan.

Lana Del Rey kirjoittaa Twitterissään näin:

”Toivon, että kaikilla oli hyvä loma – haluaisin tehdä pikaisen ilmoituksen. Tällä viikolla, perheen muistoesineitä sisältäen siskoni koko retrospektiivin vietiin. Haluaisin rohkaista sitä, kuka ikinä ottikaan sen, harkitsemaan minkä tahansa skannauksien lähettämistä hänen edellisistä töistään takaisin meille palkintona se, ettei kysymyksiä kysytä. Menetettyä työtä ei voi tuottaa uudelleen ja sitä ei ole olemassa missään muualla, kuin missä se oli. Kiitos niin paljon, Lana”

Voit lukea alkuperäisen viestin englanniksi alta.

Chuck Grant on kuvannut esimerkiksi Lana Del Reyn äskettäin julkaistun musiikkivideon, jonka on ohjannut artisti itse. Hänen kamerastaan ovat lähtöisin myös Lana Del Reyn Honeymoon ja Norman Fucking Rockwell -albumien kansikuvat.