Laineen Kasperi ja Ismo Alanko esittävät yhdessä ”Suomi-kräppiä”

22.05.2015

Massasta edukseen poikkevia rap-lättyjä urallaan julkaissut Laineen Kasperi julkaisi videon Laineen Kasperi & Palava Kaupunki -levynsä Suomi-kräppiä-singleen. Mukana seikkailee myös kappaleella vieraileva Ismo Alanko. Kuten Rumbassa uutisoimme, myös fanit saivat ottaa osaa tähän videoon. Video onkin koottu fanien lähettämistä hassutteluvideoista.

Kasperi itse kertoo videosta näin:
Vietettyämme useita turhia tunteja, kehitellen erilaisia tyylikkäitä ideoita uuden biisimme musiikkivideoksi, eksyin tuubiin, tuohon nykyihmiskunnan kaleidoskooppiin, ja päädyin etsimään erilaisia häiriintyneitä videoita hakusanoilla ’sekoilua’, ’överit’, ’järjetön jurri’ jne. Ja kun ymmärsin laittaa biisin soimaan taustalle ja katselin kymmenpäistä skeittariporukkaa sekoilemassa jossain ruotsinlaivalla, ymmärsin, että seuraava videomme tulee olemaan jotain dokumentaarista, jotain mikä kuvaa suomalaisuutta todellisemmin ja tylymmin kuin mikään lavastettu ja näytelty esitys.

Vetosimme ihmisiin facebookissa ja haastoimme heidät lähettämään meille elävää kuvaa omasta elämästään. Saimme neljässä päivässä yli sata klippiä, ja seuraavana päivänä kotivideo-videomme oli valmis. 

Mikään viimeisten vaalien jälkeinen tapahtuma ei ole huvittanut allekirjoittanutta yhtä paljon, kuin kyseinen nolon ja rehellisen viileä kotivideo, joka todistaa tätä suomalaisen kuplivuuden päräyttävää aitoutta.” 

Kasperin voit nähdä keikalla seuraavasti:

6.6. Helsinki, Kuudes Linja (levynjulkaisukeikka)
27.6. Seinäjoki, Provinssi
19.7. Joensuu, Ilosaarirock
21.8. Tampere, Blockfest
5.9. Seinäjoki Hiphop Festival

Lisää luettavaa