”Lakatkaa heittämästä paskaa lavalle”, räppäri vaatii

Tyler, the Creatorin keikalla voi joutua kuulemaan kunniansa.

Parhaillaan Yhdysvalloissa kiertävä Tyler, the Creator on kyllästynyt joidenkin fanien käytökseen keikoillaan. Anteeksipyytelemättömästä ja räävittömästä tyylistään tunnettu räppäri julkaisi tiistaina twiitin, jossa hän pyysi katsojia lopettamaan tavaroiden heittelyn lavalle.

”Lakatkaa heittämästä paskaa lavalle. En halua sitä. Nyt joudun siirtämään sitä kesken keikan. Mikä vitun logiikka? Lopettakaa, kiitos hei”, Tyler kirjoitti.

Eräs fani jakoi artistin päivityksen ja lisäsi mukaan oletettavasti hiljattaiselta keikalta kuvatun pätkän, jossa Tyler valittaa yleisölle samasta aiheesta. Räppäri on myös itse repostannut twiitin, jonka saatteeksi on alun perin kirjoitettu ”näytä niille”.

Videolla Tyler ihmettelee lavalle heitettyä esinettä ja toteaa, että sen lisäksi, että tavaroiden heittely on turvallisuusriski, häntä ei kiinnosta ottaa niitä vastaan. Räppäri kohdistaa osan sanoistaan katsojalle, joka erehtyi heittämään jotain lavalle.

”Entä jos liukastun ja murran jalkani? Lopeta tuollainen käytös, näytät tyhmältä. Nyt kaikki katsovat sinua kuin mitäkin vitun idioottia. Hemmetin ääliö.”

Katso twiitti ja video alta.

Lisää luettavaa