Lana Del Rey julkaisi tietoja tulevasta runoalbumistaan ja poisti ne sitten – runojen lisäksi luvassa myös toinen uusi albumi

Lana Del Reyltä on tänä vuonna luvassa useita julkaisuja

Neil Krug

Lana Del Rey julkaisi eilen Instagramissaan kuvan tulevan puhutun sanan (spoken word) -runoalbuminsa Violet Bent Backwards Over the Grass kansikuvan, joskin hän on nyt poistanut kuvan tililtään. Uutisen lopusta näet kuitenkin kuvan albumin kannesta.

Albumilla on Instagram-postauksen tietojen mukaan mukana myös artistin viimeisimmän Norman Fucking Rockwell! -albumin tuottanut, Bleachers-yhtyeessä laulava Jack Antonoff. Albumin kannen on suunnitellut Erika Lee Sears.

Kuten uutisoimme aiemmin käytetään puolet albumin tuloista Amerikan alkuperäisasukkaita edustavien organisaatioiden toiminnan tukemiseen. Albumin hinta tulee olemaan dollarin, eli noin 91 senttiä kappale. Normaalia albumia alhaisempi hinta kuvaa artistin mukaan sitä, ettei ideoille voi asettaa hintaa.

Runoalbumi oli määrä julkaista alunperin tammikuun alussa, mutta artistin kotiin murtautuneiden ja esimerkiksi hänen siskonsa Chuck Grantin työhön liittyvää omaisuutta vieneiden varkaiden vuoksi julkaisupäivää siirrettiin. Uutta julkaisupäivää ei ole vielä kerrottu.

Artistin on määrä julkaista tänä vuonna myös täysin uusi musiikkia sisältävä albumi White Hot Forever. Artisti tiedotti uuden albumin julkaisusta pian Norman Fucking Rockwell! -albuminsa (2019) viime kesäisen julkaisun jälkeen. Uusi albumi on määrä julkaista tänä vuonna.

”Olen jo kirjoittanut osia siitä”, artisti kertoi viime elokuussa. ”Se on nimeltään White Hot Forever. Minusta tuntuu, että se tulee ehkä olemaan yllätysjulkaisu joskus 12 tai 13 kuukauden sisällä”

Näiden tietojen pohjalta albumin julkaisun voidaan odottaa olevan viimeistään syksyllä.