Länsimaisen sivistyksen rappio vai silkkaa muuten vain totaalista perseilyä? Nyt voit osallistua Temptation Island -risteilylle

Siitä seikkaulunhaluisille.

Temptation Island Suomi -risteilyä vietetään Silja Europalla 18.-19. huhtikuuta. Esiintymässä risteilyllä nähdään ainakin Gasellit, Petri Nygård, Jukka Poika, Poju sekä Spekti.

Nyt risteilyn ohjelma on valmis. Meno on sen verran rapeaa, että alla tiedote kokonaisuudessaan.

Siitä vain tilailemaan, jos mieli tekee. Lisätietoa bileistä löytynee jotain päin internettiä.

”Lavalle nousevat Gasellit, Petri Nygård, Jukka Poika, Poju, Spekti ja Suomen kovimmat bile-dj:t Snabu ja TIS DJ:t”.Huhujen mukaan myös Temptation Islandilta tuttu Bile-Dani esiintyy!

Risteilyn isäntinä toimivat tietenkin armoitettu grillimestari, the one and only, Sami Kuronen sekä rakastettu analyysisetä Harri Moisio. Elämänpelin shakki ja matti!

Mukana juhlimassa on myös valtava joukko Temptation Islandilta tuttuja legendaarisia sinkkuja ja pariskuntia – laiva on lastattu lähes 200:lla Temptation Islandilta tutulla tyypillä!

Risteilyllä on luvassa mm. tällaista haippitaimii: Itämeren räävittömimmät vaahtobileet laivan allaspoolilla.

Ananasfarmiksi muuntautuva pub.

Miss Märkä T-paita Kuros-paidoilla & Mr. Märkä boxer -kisa, eli tuttavallisemmin TIS Märkä Tee.

Grillimestari Kurosen juontama Paluu iltanuotiolle -show legendaaristen TIS-hahmojen kanssa palauttaa mieliin kaikkien aikojen TIS-kohut.

Wall of Temptation -deittiseinä on todellinen match heaven, jossa jokainen risteilijä voi jättää kuvansa (hytti)numeronsa ja legendaarisimman iskurepliikkinsä ja lisäksi jokainen risteilijä pääsee liikennevalorakkennekkein ilmaisemaan kuuluuko varattuihin vain viettelijäsinkkuihin.

Laivan pubissa raikaa myös Kurosen ja Moision isännöimä bilekaraoke sekä TIS-aiheinen Vähän panin -tietovisa, jossa voi todistaa olevansa valtakunnan kovin TIS-tietäjä.

Uuden Temptation Island -kauden casting.

DJ Snabun eeppinen disco.

Itämeren pisin Vaatteet pois! -vaatejono.

TIS-cockfighter.

Hauki suuhun -onginta.

TIS-juomalista.”