Laulaja virtsasi fanin naamalle tuhansien ihmisten edessä kesken keikan – asiasta poliisitutkinta?

Kusiset paikat Sophialla.

Kerroimme Brass Against -yhtyeen laulajan Sophia Uristan erikoisesta tempauksesta sunnuntaina täällä.

Uutisessa kerroimme yhtyeestä seuraavaa:

”Bändi on muutaman vuoden sisään coveroinut Killing in the Name of-, Wake Up- sekä Testify-biisit, ja kaikilla niistä on miljoonia katsomiskertoja Youtubessa. Bändi on versioinut myös Smashing Pumpkinsia, System of a Downia sekä vaikka mitä muita.

Yhtye esiintyi viikonloppuna Welcome to Rockville -tapahtumassa Daytona International Speedwayllä, Floridassa. Wake up -lainan aikaan orkesteri laulaja Sophia päätti jostain syystä virtsata lavalla makaavan fanin päälle parhaaseen/pahimpaan fetissityyliin.”

Nyt paikallisesta poliisista kerrotaan, että asiasta on tekeillä rikosilmoitus. Daytona Beach News-Journal -lehti kertoo, että Daytonan poliisilaitokselta oli kysytty neuvoa, miten asiasta voi tehdä virallisen ilmoituksen. Poliisi neuvoi kysyjän oikeaan suuntaan, mutta ainakaan vielä ilmoitusta ei ole tehty.

Lehden mukaan seksivärkkiensä esittely julkisilla paikoilla on lain mukaan kiellettyä. Paljastelusta voi saada enimmillään vuoden vankeutta tai 1000 dollaria sakkoa.

Sophia Urista on kertonut välikohtauksesta lisätietoja. Uristan mukaan hänellä oli vessahätä ja hän ymmärsi, ettei ehdi vessaan. Niinpä hän päätti virtsata fanin päälle.

Brass Against on Toolin kiertueella progeyhtyeen ensi vuoden keikoilla Euroopassa.

Lisää luettavaa