Legendaarinen Hilseen ja Rumban ex-päätoimittaja, radioääni ja yleisnero Miettinen työstää uutta kirjaa

Miettisen kirjaa voi rahoittaa niin halutessaan.

Muun muasssa Hilseen ja Rumban ex-päätoimittajana, levy-yhtiömogulina, radioäänenä ja about kymmenestä muusta asiasta tunnettu Miettinen rahoittaa uusinta kirjaansa Mesenaatti.me-sivuston kautta.

Kirjan nimi on Juankoski, ja Miettinen kertoo kirjasta seuraavaa:

”Juankoski on humoristinen roadromaani, jossa on painavaakin asiaa. Kuten esimerkiksi Ulla-niminen sininen bussi. Tarinan tärkeimmät henkilöt ovat epäonnistunut kirjailija, punatukkainen kleptomaani, eläköityvä onnikkakuski, komea kurdi Puotilasta ja tietenkin Asko, joka on taikuri ja/tai vampyyri. Sekä Juice Leskinen, mukana ainakin hengessä ja kasetilla.

HKL:n harvemmin ajamalla reitillä Helsinki-Hämeenlinna-Lahti-Mikkeli-Kuopio-Juankoski Ullan porukkaa vastaan tulevat mm. halattu kiduttaja, mäkihyppääjä Puikkonen, kuuro gootti, moottoripyöräjengi Norsumuurarit, kaksi savolaista poliisia sekä mysteeri tahi pari, murhalla tai ilman.”

Minimitavoite yhteisörahoituksella on 4000 euroa. Tällä hetkellä kasassa on vasta hieman yli 700 euroa, mutta onpa mesenaattikampanjaa kuitenkin vielä 40 päivää jäljellä, joten aikaa yhä on.

Kirjan mesenaattisivulle pääset tästä.

Ps: Jos tämä ei vielä vakuuttanut sinua siitä, että kirjaa kannattaa rahoittaa, niin tämän kuvakaappauksen pitäisi viimeistään kääntää pääsi: