Legendaarinen rapyhtye julkaisi videopelin ja siinä samalla uuden biisin

02.06.2016

De La Soul, eittämättä samaan legendakoriin Wu-Tang Clanin ja A Tribe Called Questin kanssa kuuluva rap-trio on nyt julkaisemassa uuden levyn nimeltä And the Anonymous Nobody 26. elokuuta. Uutisoimme viime vuonna, miten levy saatiin kasaan joukkorahoituksen voimalla.

Nyt levyltä on julkaistu ensimmäinen single Pain, jossa vierailee Snoop Dogg. De La Soulin musiikkia tuntien ei yllätä, että letkeästä meiningistä on kyse ja Snoop tuo oman toimivan panoksensa joukkoon.

Kuuntele biisi täältä. Kappaletta kuunnellaksesi sinun täytyy pelata samalla videopeliä, jossa on tarkoituksena väistellä erinäisiä objekteja. Pelissä vilisee myös kappaleen sanoituksia, joten tämä toimii myös karaokena.

Ainakin toistaiseksi kappaleen soiminen vaatii sen, että peli on välilehdessä aktiivisena. Todettakoon, että pelissä ei varsinaisesti ole pakko tehdä mitään. Ainakin allekirjoittaneen taidoilla kappale jatkoi soimistaan useasta osumasta huolimatta.

Täysin uudesta ideasta ei ole kyse. Samankaltaista menetelmää ovat käyttäneet tänä vuonna niin Kaytranada kuin Töölön Ketterä.

Lisää luettavaa