”Legendojen kuten Mario Lemieux’n tai Wayne Gretzkyn paita olisi hieno omistaa” – JVG:lle oma vaatemallisto

JVG:n jätkät fanittavat NHL-joukkueita ihan kunnolla.

28.11.2016

JVG lanseeraa yhteistyömalliston urheilutuotemerkki Mitchell & Nessin kanssa joulukuun 7. päivä. Kyseinen mallisto on Pohjoismaiden ensimmäinen virallinen Mitchell & Ness -yhteistyömallisto. Mallisto sisältää muun muassa paljon kysyttyjä JVG-lippiksiä.

”Siistii päästä tekemään omat lätsät Mitchell & Nessin kanssa. Ollaan käytetty kyseisen brändin NHL ja NFL lätsiä niin kauan, kuin voidaan muistaa. Mitchell & Ness ei tingi laadusta, mikä oli yhteistyökuvion yksi tärkeimmistä ehdoista.” – kertoo JVG:n Jare.

Koska JVG:n sällit Jare ja VilleGalle ovat tunnettuja NHL- ja jääkiekkofanituksestaan, päätimme kysellä heiltä muutaman kysymyksen miekkosten suhtautumisesta NHL:ään ja NHL-vaatteisiin, jotka ovat palaamassa kovalla rytinällä katumuotiin myös USA:n räppipiireissä.

Lätkäpaidat ovat taas iso juttu jenkkiräppäreiden keskudessa. Mistä oma innostuksenne lätkäpaitoihin sai alkunsa?

Ollaan lajin isoja faneja plus paidat on hyviä keikkapaitoja.

Mikä lätkäpaidoissa viehättää?

NHL-logot ovat erityisen siistejä, plus nostalgisia nuoruudesta.

Minkä joukkueen paitaa et missään nimessä laittaisi päällesi? Onko taas paitoja, joita ehdottomasti haluaisit itsellesi?

Ei ole olemassa NHL-paitaa, mitä ei voisi pitää päällään. Legendojen kuten Mario Lemieux’n tai Wayne Gretzkyn paita olisi hieno omistaa.

NHL on päällä täydellä tohinalla. Kuka vie tänä vuonna Stanley Cupin?

St. Louis Blues, toivomme hyvälle ystävälle Jori Lehterälle pyttyä!

*

Jenkkimerkki Mitchell & Ness perustettiin  vuonna 1904 Philadelphiassa USA:ssa. Se on parhaiten tunnettu NBA –, NHL –, NFL –, ja MLB –lisenssituotteista. Suomessa Mitchell & Nessin tuotteita on myyty vuodesta 2001 saakka.

Malliston lanseeraustilaisuudet pidetään joulukuun 7. päivä Espoon Sellon Intersportissa sekä myöhemmin samana päivänä Vantaan Jumbon Ponkes –myymälässä. JVG on mukana paikan päällä molemmissa lanseeraustilaisuuksissa.

Lisää luettavaa