Vuoden suomalainen rockhetki tulossa: Lemmyn muistotilaisuus viikonloppuna – tämä baari lähettää hautajaiset suorana lähetyksenä

Bar Looseen lauantaina. KAIKKI.

Helsingissä Annankadulla sijaitseva rock-kuppila Bar Loose on ilmoittanut Facebook-sivuillaan, että se aikoo näyttää netissä striimattavat Lemmyn hautajaiset suorana lähetyksenä baarissaan.

Hautajaiset ja niistä lähetettävä webcast alkaa Hollywoodissa lauantaina kello 15.00. Suomen aikaa tämä tarkoittaa lauantain ja sunnuntain välistä yötä kello 01.00.

Hautajaisseremonia kestää puolitoista tuntia, ja sen voi katsoa suorana alta löytyvästä linkistä tai sitten muiden Lemmy-henkisten seurassa Bar Loosessa.

Bar Loosesta lupaillaan, että muistotilaisuus näytetään isolta valkokankaalta. Bar Loosessa on myös hieman pienempi ”kahvilapuoli”, jonne on tarkoitus laittaa äänetkin päälle.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Loosessa näytetään suoria rocklähetyksiä. Sadat ihmiset olivat paikalla viime vuonna katsomassa Pertti Kurikan Nimipäivien euroviisuesitystä, ja meno oli huikea.

Bar Loosen Facebook-sivuille pääset tästä.

Vinkki baarille: tilatkaapa vähän enemmän sitä Jack Danielsia varastoihinne.

Rumba sähköpostiisi!

Tilaamalla ilmaisen Rumban uutiskirjeen saat tuoreimmat musiikkiuutiset päivittäin suoraan sähköpostiisi.

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksesi milloin tahansa uutiskirjeen mukana tulevaa linkkiä klikkaamalla.