Lento-onnettomuus vuonna 2008 vaati neljä kuolonuhria – huippurumpali astui koneeseen ensimmäistä kertaa tragedian jälkeen

Travis Barker astui viimein lentokoneeseen.

16.08.2021

Blink-182:n rumpalina tunnetuksi tullut Travis Barker on matkustanut lentokoneen kyydissä ensimmäistä kertaa sitten kammottavan lento-onnettomuuden vuonna 2008.

Vuonna 2008 Travis Barker oli mukana pienkoneessa, joka syöksyi maahan. Onnettomuudessa kuoli neljä ihmistä: kaksi koneen lentäjää ja kaksi matkustajaa. Travis Barker ja hänen ystävänsä DJ AM selvisivät onnettomuudesta kuin ihmeen kaupalla hengissä. Barker vietti onnettomuuden jälkeen sairaalassa 11 viikkoa ja hänet leikattiin 26 kertaa.

Tuon jälkeen Barker ei ole lentokoneeseen astunut. Esimerkiksi vuonna 2013 Barker jättäytyi pois Blink-182:n Australian kiertueelta lentopelkonsa takia.

TMZ-sivuston mukaan Barker lensi viimein lauantaina 14. päivä elokuuta Meksikosta Lost Anglesiin tyttöystävänsä Kourtney Kardashianin kanssa.

Barker kertoi tämän vuoden alussa Men’s Health -lehdelle, ettei uskaltanut onnettomuutensa jälkeen kävellä ulkona, sillä hän pelkäsi näkevänsä lentokoneen ja oli varma, että se joutuisi tekemään pakkolaskun.

Lisää luettavaa