Liam Gallagher kertoi tehneensä yhden uransa parhaimmista kappaleista – kuuntele se nyt

Iso soundia, Gallagherin tapaan.

26.07.2019

Liam Gallagher julkaisee Why Me? Why Not. -albumin 20. syyskuuta. Nyt levyltä irroitettiin kolmas single Once, joka on jatkoa kappaleille Shockwave ja The River.

Kuten koko tulevaa levyä, tätäkin biisiä on tehty yhdessä Andrew Wyattin kanssa. Wyatt on tehnyt yhteistyötä artistien kuten Lady Gaga, Bruno Mars ja Lorde kanssa. Wyatt oli mukana jo Gallagherin edellisellä albumilla As You Were, tuottaen Chinatown-kappaleen.

Uusi single Once on anthem, joka oltaisiin voitu yhtä hyvin julkaista Oasisin nimissä jo ysärillä. Biisi on sen verran laadukas ja iso, että Liam Gallagher noteerasi sen olevan jopa hänen parhaimpiaan.

Kappale ei ole rockpaahtoa, vaan perustuu enemmänkin nostatukseen ja melankoliseen soundiin. Eli ainakin suomalaiseen yleisöön tämä tulee uppoamaan, kun Gallagher tämän todennäköisesti vetää livenä Kaisaniemessä 24. elokuuta.

Twitterissä Gallagher kertoo laulaneensa useita kappaleita, mutta tämä biisi on täyttä nautintoa. Onko se sitä myös kuulijoiden korvissa? Kuuntele biisi ja katso twiitti alta.


Lisää luettavaa