Liam Gallagher yllättää – sai inspiraation musiikkiin alunperin Madonnasta

Liam Gallagherin Madonna-coveria odotellessa.

02.09.2017

Liam Gallagher tykittelee tulevan levynsä mainoskampanjan aikana kovilla tehoilla ja nyt laulaja on paljastanut mistä sai aikoinaan intohimonsa musiikkiin.

Toisin kuin voisi uskoa, Gallagher ei edes ollut aluksi kovinkaan innostunut musiikista, vaan rakasti jalkapalloa yli kaiken. Laulaja on edelleen tunnettu intohimoisena Manchester Cityn kannattajana.

Musiikin laulaja löysi vasta ikävän sattumuksen kautta. Gallagher joutui vaikeuksiin koulussa jolloin tuntemattomaksi jäävä henkilö oli päättänyt läimäyttää laulajaa vasaralla päähän. Lopputuloksena oli iso vekki päähän ja sairaalareissu.

Sairaalassa herättyään laulaja kuuli ensimmäiseksi Madonnan Like a virgin -kappaleen. ”Istuin sairaalassa ja lauloin mukana Like a virginia. Ajattelin, että mitä helvettiä! Joten kiitos paljon Madonnalle”, laulaja tykitteli Daily Starille.

Madonnaa voi pitää siinä mielessä yllättävänä inspiraation lähteenä, että Gallagherin musiikista ei varsinaisesti yhtäläisyyksiä kyseiseen artistiin kuule. Voit tarkistaa asian laidan itse uudehkon For what it’s worth -kappaleen studioliven avulla.

Lisää luettavaa