Lil Pump julkaisi uuden kappaleen musiikkivideoineen – muutti rasistisia lyriikoita ennen julkaisua

Lil Pump julkaisi uutta musiikkia.

06.01.2019

Suomen-keikkansa Tanskassa tapahtuneen pidätyksen vuoksi perunut Lil Pump julkaisi uuden kappaleen musiikkivideoineen. Kappaleen nimi Butterfly Doors viittaa lyriikoissa mainittuihin Lamborghini-merkkisiin autoihin, joiden ovet avautuvat tavallisen sivusuunnan sijaan ylöspäin.

Artisti julkaisi videostaan aiemmin klipin, jossa hän esitti pätkän kappaleesta. Tämä klippi herätti huomiota sen rasistisina ja aasialaistaustaisia henkilöitä halventavina pidettyjen sanoitusten ja eleiden vuoksi. Klipillä Lil Pump lauloi: ”Smoking on dope, they call me Yao Ming ’cause my eyes real low! (Ching chong!)” vetäen samalla omia silmäluomiaan sivuille.

Saatuaan klipistä näistä syistä paljon kriittistä palautetta artisti poisti videon ja pahoitteli sen julkaisua: ”Tulin kertomaan teille omalta osaltani, että olen pahoillani ja pyydän anteeksi sen (videon) postaamista. Tarkoitukseni ei ollut satuttaa ketään tai tehdä mitään sellaista. Olen tosissani. Koska minulla on aasialaisia ystäviä. Olen tekemisissä kaikkien kanssa, eikä minulle ole mitään ketään vastaan. Kaikki on rakkautta.”

Lopulliselta kappaleelta lainit löytyvät edelleen, mutta niistä on poistettu viittaus NBA-pelaaja Yao Mingiin sekä sanat ”ching chong”.

Kuuntele kappale ja katso sen musiikkivideo alta.

Lisää luettavaa