Live Nation osti osuuden Blockfestistä

Osuus Blockfestin liiketoiminnasta siirtyy Live Nation Finlandin omistukseen.

15.02.2019

Live Nation Finland ja Blockfest ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jossa osuus Blockfestin liiketoiminnasta siirtyy Live Nation Finlandin omistukseen. Blockfestin liiketoiminta ja työntekijät jatkavat festivaalin järjestämistä Tampereen yksikössään. Festivaalin perustaja Kalle Kallonen jatkaa Blockfestin toimitusjohtajana ja osakkaana.

Live Nation Finland Oy on Suomen johtava tapahtumajärjestäjä. Live Nation Finlandin ydinliiketoimintoihin kuuluu myös artistien kiinnitys eri festivaaleille. Live Nation ja Blockfest ovat tehneet yhteistyötä artistikiinnitysten muodossa jo vuodesta 2013.  Blockfest on pohjoismaiden suurin hiphop-tapahtuma. Viime vuonna festivaalilla kävi 75 000 asiakasta.

”Yhteistyön syventäminen vahvistaa Blockfestin asemaa, jolla varmistamme kuumimpien kansainvälisten artistien esiintymisen festareilla myös tulevaisuudessa. Vahvistamme tiimiimme osaamista kansainvälisellä tasolla, joka mahdollistaa festivaalin kehittämisen ja tärkeimpänä, yleisölle parhaan mahdollisen festivaalikokemuksen tuottamisen – olemme ehdottomasti innoissamme Live Nationin jengin mukaantulosta!”, Kallonen kommentoi.

”Blockfest on yksi Suomen mielenkiintoisimpia ja innovatiivisimpia festivaaleja, jonka kehityksessä olemme innolla mukana”, sanoo Live Nation Finlandin pääpromoottori Zachris Sundell.

Blockfest järjestetään 16.–17. elokuuta Tampereen Ratinalla. Esiintyjinä nähdään muun muassa A$AP Rocky, G-Eazy ja Juice Wrld.

Lisää luettavaa