Live Nation valtasi On the Rocksin

12.04.2010

Live Nation on alkanut buukata Helsingin On the Rocksin ohjelmaa. Uusi ohjelmapäällikkö Petri Leppänen haluaa antaa paikan keikkakalenterille kevyen kasvojenkohotuksen.

Teksti: Julius Lahdenoja, kuva: Ricky John Molloy

Helsingin Mikonkadulla sijaitsevan On the Rocksin uusi ohjelmapäällikkö Petri Leppänen sanoo, että tarkoitus on painottaa ajankohtaisuutta kotimaisissa nimissä genreen katsomatta sekä tuoda paikkaan enemmän ulkomaisia esiintyjiä.

”Jytäboogie ja coverbändit jäävät vähemmälle. Myös heavylta viedään painopistettä, mutta ei siitä kokonaan luovuta”, Leppänen sanoo.

Vaikka monikansallisen Live Nationin Suomen-yksikkö käyttää tietysti diiliä omien artistiensa hyväksi, ohjelmaa buukataan muiltakin toimistoilta.

Live Nation tuo On the Rocksiin 11. toukokuuta Tanskan suosituimpiin rockbändeihin lukeutuvan Nephew’n, mutta esimerkiksi juhannuksen alla brittiläisen The Gritin tuo Fullsteam.

”Rocks hyötyy meistä kiinnostavien nousussa olevien ulkomaisten nimien saamisessa. Ja onhan se meillekin edullista, että on tavallaan oma klubi, kun kilpailu on kovaa ja vapaat slotit kiven alla”, Leppänen sanoo.

”Rocksissa on 350 asiakaspaikkaa, joten se on täydellinen venue bändeille, joiden suosio on kasvanut yli parinsadan vetoisista paikoista mutta jotka ovat vielä liian pieniä Tavastialle.”

On the Rocksiin lanseerataan myös uusia klubeja, kuten kesäkuussa ruotsalaisen Crashdïetin keikalla starttaava Hair Rock Special. Leppänen lupailee lisäksi uusia nimekkäitä dj:itä, ”jotka soittavat muutakin kuin samaa vanhaa AC/DC:tä ja Van Halenia”.

Lisää luettavaa