Loasteezen ja Sairas T:n seurassa ei ole hätää

Kuuntele uusi biisi.

29.11.2019

Loasteeze on kenties edelleen parhaiten tunnettu Sairas T:n ja Julma H:n dj:nä, mutta hiljattain Mörssille kiinnitetty artisti on julkaissut muutaman singlen, joiden perusteella rap-musiikin kultakauden ystävien on syytä kääntää katseensa hän suuntaan. Lokakuussa julkaistu Top Shotta oli napakkaa boombap-pamputusta ja tänään julkaistu Ei hätää on niin ikään ehtaa tavaraa.

”Boombap on se, mihin mä olen kasvanut. Olen skidistä asti kuunnellut Wu-Tangia ja niin edelleen, tämä on se mihin olen tottunut ja mitä rakastan”, Loasteeze sanoo.

Biitti käyttää aikamoista klassikkosämpleä, joka jätetään nyt tilan puutteen vuoksi mainitsematta. Loasteeze kertoo kuunnelleensa levyjä läpi ja kyseinen raita oli tullut vastaan, jolloin hän oli päättänyt kokeilla, mitä saisi aikaiseksi siitä.

Ei hätää -biisillä kuullaan Sairas T:ltä melodinen huukki ja tiukat säkeistöt. Miten hän päätyi kappaleen solistiksi?

”Ollaan muutaman vuoden ajan keikkailtu Saikun kanssa. Koko sen ajan olen laitellut sille biittejä, mutta niistä ei ole tullut mitään. Kun laitoin tämän, niin hommat lähtivät heti rullaamaan. Sisältöön annoin vapaat kädet, koska tiesin että Saikku hoitaa.”

Biisi löytyy suoratoistopalveluista ja musiikkivideo julkaistiin samaan syssyyn. Beastin ohjaamalla videolla kaksikko kulkee pitkin Helsinkiä ja kohtaa alaa seuraaville tuttuja naamoja. Tsekkaa Ei hätää alta.

Lisää luettavaa