Loistava suomalaisyhtye voitti kansainvälisen bändikilpailun – pääsee esiintymään Montreux’n jazz-festivaaleille

Hyvä Muscular!

25.06.2024

Turkulaiselle Drink Tonightille levyttävä neo-funk -yhtye Muscular voitti Thomannin ja Shuren järjestämän kansainvälisen bändikilpailun. Bändikilpailun pääpalkintona oli esiintyminen legendaarisilla Montreux Jazz Festivalilla Sveitsissä. Montreux Jazz Festival on vuodesta 1967 järjestetty arvostettu festari ja eräs maailman tunnetuimpia jazz-tapahtumia.

Muscular julkaisi On The One -debyyttialbuminsa syyskuussa 2022 ja Stand Still -ep:n huhtikuussa 2024. Tuore Super Macarena -single ja sen musiikkivideo julkaistiin toukokuun lopussa.

Kilpailuun osallistui satoja yhtyeitä ympäri maailman, joista kymmenen valittiin semifinaaliin. Yleisöäänin valikoituneet kolme yhtyettä etenivät finaaliin, jossa ammattilaisraati valitsi voittajaksi Muscularin. Raatiin kuului Snarky Puppyn johtohahmo ja basisti Michael League, tuottaja-pianisti Hannah V, Shure UK:n A&R Jack Drury, Thomann-artisti Alexandra Ilieva ja Montreux Jazz Festivalin promoottori Claudia Regolatti.

Katso Super Macarena -video alta. Sen alta löydät voittajan julkistusvideon. Yhtyeen tulevat keikat Suomessa näet videoiden alta

22/07/2023 – ILMIÖ FESTIVAL – TURKU
08/09/2023 – DYNAMO – TURKU
03/02/2024 – FLAME JAZZ CRUISE – VIKING GRACE

Lisää luettavaa