Loppuunmyydyistä Tavastia-keikoista päätellen tämä bändi osaa järjestää bileitä – mikset viettäisi vappuaattoa heidän seurassaan?

Ursus Factory jättää jälkeensä hyvää pöhinää, missä sitten kulkeekin.

28.02.2020

Ursus Factory esiintyi juuri viikon sisään Tavastialla kahdesti. Molemmat keikoista olivat loppuunmyytyjä. Tavastian loppuunmyyminen on mille tahansa yhtyeelle kunnioitusta herättävä saavutus, etenkin kun sen tekee kahdesti lyhyen ajan sisään.

Kenties Suomen kovimmalle livebändille (toim. huom. empiirinen tutkimus) temppu ei ollut edes ensimmäinen laatuaan, myivät he Tavastian loppuun myös viime vuonna. Eikä varmasti viimeinenkään, yhtye esiintyy Tavastialla seuraavan kerran vappuaattona.

Vappuaattona 30.4. Tavastian lavalle nousee Ursus Factory erikoiskokoonpanolla. Kyseessä on Nosturista tuttu Ursus Factory & Friends -keikka. Aiemmilla kerroilla lavalla on nähty muun muassa Tiisu, Mara Balls, Pekko Käppi, Versace Henrik, Karina ja Töölön Ketterä.

Yhtyeen laulaja-kitaristi Jussi Pelkonen kertoo tulevasta keikasta näin:

”Alkuvuoden suosio kieltämättä yllätti, kun myytiin kaksi Tavastiaa loppuun. Aikaisemmin heinäkuussa järjestetylle erikoiskeikalle ei näyttänyt löytyvän sopivaa areenaa kesältä, ja kun Tavastia tarjoutui ottamaan meidät vielä kolmannen kerran keväällä lavalleen, niin ei me voitu kieltäytyä. Edesmenneen Nosturin Ursus Factory & Friendsit ovat olleet aina kesän kohokohta ja mikäs sen upeampaa, kuin päättää kevään kiertue Suomen legendaarisimmalle keikkapaikalle ystävien kera.”

Liput tälle keikalle kustantavat ennakkoon 19,50 euroa. Liput tulevat myyntiin Tikettiin 3.3. klo 10. Tsekkaa uusin single Enneunia, sekä kevään kiertuepäivät alta.

28.02. 45 Special, Oulu
29.02. Grande, Rovaniemi
06.03. Henry’s Pub, Kuopio
07.03. Finnegans, Tuusula
20.03. Dynamo, Turku
21.03. Suisto, Hämeenlinna
04.04. G Livelab, Tampere
30.04. Tavastia, Helsinki

YouTube video

Lisää luettavaa