Lukas Leon sivaltaa Gettomasan suuntaan

Vastaako Chosen One?

20.04.2020

Kevätaurinko on usein saanut räppäreiden leuat louskumaan ja kesää on odoteltu mehukkaiden biiffien kera. Koronakaranteeni ei näytä tekevän poikkeusta tähän.

Lukas Leon on julkaissut Youtubessa Vs.-videosarjaa, jossa on nähty kadunmakuista nokittelua kutsuvieraiden kanssa. Uusimpaan jaksoon Lukas on saanut vieraakseen räpin kolminkertaisen Suomen-mestarin ja armoitetun battle-suuruuden MC Kajon. Kaksikko sylkee grime-biitin päälle sellaista punchlinea ja multiriimiä ja silkkaa tulta, ettei voittajasta ole epäselvyyttä: me kuulijat!

Lukas Leonin versestä korvaan pomppaa muutama Gettomasan suuntaan ammuttu laukaus. Ainakin pari riviä on tulkittavissa viittaavan Chosen Onen suuntaan, mutta viimeistään nimen maininta saa sopan kiehumaan.

”Sori vaan, mut kotimaas ei oo gettoo Masa”, on sen sortin mukaan veto, että jäämme odottelemaan vastinetta jyväskyläläisräppärin suunnalta. Jää nähtäväksi tuleeko se kokonaisen dissibiisin muodossa, vierailuna Lukas Leonin videosarjassa vai jäätävänä hiljaisuutena!

Lisää luettavaa