”Luvassa on näyttävä lavashow” – Huippu-dj Tiësto esiintyy Suomessa ensi viikolla

Tiësto tähdittää Solar Sound Festivalia ja Aura Festiä.

05.08.2023

Elektronisen musiikin tunnetuimpiin nimiin kuuluva dj Tiësto esiintyy Suomessa kahdella keikalla ensi viikolla 11.-12. elokuuta. Hollantilainen dj ja tuottaja tähdittää Turun Kupittaanpuistossa järjestettävää Aura Festiä sekä Seinäjoen OmaSp-stadionilla järjestettävää Solar Sound Festivalia. Tiësto on esiintynyt Suomessa viimeksi Helsingin Weekend Festivalilla vuonna 2016.

”Mahtavaa saada vuosien odotuksen jälkeen maailman kovin dj Suomeen! Tiësto on vetänyt keikkoja isoilla areenoilla mm. Tomorrowlandissa, Ibizalla, Las Vegasissa – ja nyt Turussa ja Seinäjoella. Voin paljastaa, että luvassa on näyttävä lavashow”, Aura Festin ja Solar Sound Festivalin promoottori Tommi Mäki kertoo.

Aura Festin ja Solar Sound Festivalin lipunmyynti käy parhaillaan erityisen vilkkaana. Kummankin festivaalin kaikki lipputyypit ovat myynnissä Lippu.fi-palvelussa. Aura Fest on ikärajaltaan kokonaisuudessaan K18, joten koko festivaalialue on yhtenäistä anniskelualuetta. Solar Sound Festivaliin myydään K18-lippujen lisäksi myös ikärajattomia pääsylippuja.

Lisää luettavaa