Maailman parhaaksi dj:ksi valittu Tiësto saapuu Suomeen kahden festivaalin pääesiintyjäksi

Tiësto tähdittää Turussa ja Seinäjoella järjestettäviä festareita.

12.12.2022

Elektronisen musiikin tunnetuimpiin nimiin kuuluva dj Tiësto nähdään Suomessa kahdella keikalla 11.-12. elokuuta 2023. Hollantilainen dj ja tuottaja tähdittää Turun Kupittaanpuistossa järjestettävää Aura Festiä sekä Seinäjoen OmaSp-stadionilla vietettävää Solar Sound Festivalia.

Kumpaankin tapahtumaan on kiinnitetty myös lukuisia muita esiintyjiä. Turussa nähdään muun muassa Gettomasa ja Sexmane, Seinäjoella Etta ja Ramses II. Isac Elliot, Ege Zulu, Gasellit ja Viivi esiintyvät kummassakin tapahtumassa.

“Onnistuimme ohjelmaneuvotteluissa erinomaisesti. Nyt julkaistu Tiësto on taatusti yksi kiinnostavimmista ja ajankohtaisimmista elektronisen musiikin nimistä ensi kesän kotimaan festivaaleilla”, Aura Festin ja Solar Sound Festivalin järjestävän Nordic Live Productions Oy:n toimitusjohtaja Tommi Mäki kommentoi.

Tiësto on esiintynyt Suomessa viimeksi Helsingin Weekend Festivalilla vuonna 2016. Artistin tuoreimpia julkaisuja ovat tänä vuonna ilmestyneet Tate McRaen kanssa tehty yhteiskappale 10:35 sekä Solardon ja Poppy Baskcombin kanssa tehty I Can’t Wait.

Kummankin festivaalin early bird -liput ovat myynnissä osoitteessa lippu.fi. Lisätiedot festivaalien nettisivuilta.

Aura Fest 2023 ohjelmistoon julkaistut artistit:
Tiësto (NL)
Gettomasa
Sexmane
Isac Elliot
Gasellit
Cledos
Viivi
Mikael Gabriel
Jambo
Ege Zulu

Solar Sound Festival 2023 ohjelmistoon julkaistut artistit:
Tiësto (NL)
Gasellit
Isac Elliot
Viivi
Etta
Nebi
Ege Zulu
Ramses II

Lisää luettavaa