Maailman suosituin räppäri buuattiin pois lavalta, vastasi tapahtuneeseen huumorilla – ”nähdään seuraavat kymmenen vuotta”

Marraskuun kuumin musiikkitapaus puhuttaa.

12.11.2019

Kerroimme eilen, kuinka Drake buuattiin pois Camp Flog Gnaw Carnivalin lavalta ja tapahtumaa järjestänyt Tyler, The Creator raivostui. Draken kommenttia tapahtuneeseen saatiin odottaa, mutta nyt se on saatu.

Vaikuttaa siltä, että maailman striimatuin räppäri on ottanut asian yllättävänkin kevyesti. Tai ainakin ulostulo puhuu sen puolesta, Drake ei ole lähtenyt haistattelemaan, vaan lähestyy tapahtunutta itseironian kautta.

Drake julkaisi Instagramissa yhteiskuvan Tacon kanssa, joka taasen tunnetaan pitkästä yhteistyöstään Tyler, The Creatorin kanssa. Kuvatekstiin hän kirjoitti tehneensä juuri sopimuksen kymmenen vuoden läsnäolosta Camp Flog Gnawissa.

”Olen pahoillani lapset, nähdään seuraavat kymmenen vuotta, kunnes olette 30”, Drake muotoili. Kuva on kerännyt rutkasti kommentteja kollegoilta, kuten AJ Traceylta ja Ty Dolla $ignilta, jotka vaikuttavat ottavan asian huumorilla myöskin.

Tapahtunut on noussut puheenaiheeksi sosiaalisessa mediassa, jossa on ennustettu, että Drake tulee käsittelemään tapahtunutta omassa musiikissaan.

Räppärin lähipiiriin kuuluva Baka Not Nice julkaisi yhteiskuvan Draken kanssa Instagramissa ja kirjoitti, ”etteivät siedä tietynlaista paskaa”. Todennäköisesti jonkinlaista viiltoa tullaan siis kuulemaan vielä Drakenkin suunnalta.

Tsekkaa jutussa mainittuja olennaisia somepäivityksiä alta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

🔥🔥🔥 👉🏽(via: mspeacherino/twitter)

Henkilön Daquan (@daquan) jakama julkaisu

Lisää luettavaa