Yksi maailman suosituimmista räppäreistä buuattiin pois lavalta – tapahtumajärjestäjä raivoissaan

Drake buuattiin, joten Tyler The Creator kiehuu.

Dan Martensen

Räppäri Tyler, The Creator on viime vuosina järjestänyt Camp Flog Gnaw Carnival -festivaalin, jossa on esiintynyt tukuttain huippuluokan nimiä, sekä tietysti räppäri itse.

Tottakai jonkinasteisia yllätyksiä nähdään myös vuodesta toiseen. Eilen koettiin todellinen yllätys, kun yksi maailman suosituimmista räppäreistä, Drake, nousi festivaalin lavalle.

Drake esitti muutamia hittejään, kunnes tapahtui jotakin hyvin hämmentävää. Drake sanoi yleisölle, että jos he haluavat jatkaa, niin hänkin jatkaa. Yleisö vastasi ehdotukseen buuaksin. Drake kertoi olevansa nimeltään ”Drizzy Drake” ja poistui lavalta.

Tyler, The Creator raivostui. Räppäri twiittasi, kuinka kuvitteli Draken kutsumisen lavalle olevan coolia. Räppärin mukaan osa kusipäistä yleisössä oli kehittänyt narratiivin, joka ei toteutunut ja lopputuloksena oli buuaus. Tyler, The Creator tarkoitti narratiivilla sitä, että Frank Oceanin oli huhuttu esiintyvän. Tätä ei tapahtunut ja Drake sai tuntea sen niskassaan.

Räppäri kuvaili kuinka tapahtunut oli osoitus siitä, kuinka iso joukkio voi lynkata yhden henkilön ja kuvaili tapahtunutta cancel-kulttuuriksi tosielämässä.

Kirosanojen sävyttämissä twiiteissä Tyler, The Creator kiitti vuolaasti Drakea ja muistutti siitä tosiasiasta, ettei räppärin olisi tarvinnut saapua ikinä paikalle. Lisäksi hän korosti buuauksen olleen lähtöisin eturivistä ja kaikilla muilla olleen kivaa.

Drake on ajottain saanut halveksuntaa Tyler, The Creatorin ja Frank Oceanin suunnalta, joten siinä mielessä itsessään esiintyminen oli yllättävä.

Lue Tyler, The Creatorin raivoisat twiitit ja katso video tapahtuneesta alta.