Maailman tamperelaisin radiokanava soittaa kolme päivää pelkkää Popedaa

Radio 957 on hyvällä asialla!

31.08.2023

Radio 957 juhlistaa Popedan tulevaa stadionkonserttia soittamalla perjantaista sunnuntaihin vain ja ainoastaan manserockin järkäleen musiikkia. Samalla julkistetaan kanavan järjestämän Popeda Forever – Top 100 -biisiäänestyksen tulokset.

Popedan yli 45 vuoden pituinen taival huipentuu Tampereen Ratinan stadionilla Ratinasta poikki -jättikonserttiin, joka pidetään lauantaina 2. syyskuuta. Kyseessä on myös Pate Mustajärven viimeinen esiintyminen bändin laulajana.

”Ysiviisseiska tuuttaa Popedaa maailmalle koko Ratina-viikonlopun ajan. Kuuntelijat pääsevät popedoitumaan lempibiisiensä parissa ihan urakalla!”, Mustajärvi hehkuttaa.

Popeda-viikonloppu alkaa radiokanavalla perjantaiaamuna kello 6.00, jolloin käynnistyy massiivinen, kymmentuntinen Popeda Top 100 -tuloslähetys. Äänestettävänä oli koko Popedan tuotanto, josta on varmasti löytynyt yleisön suosikkeja uran joka varrelta. Antti Granlundin ja Mika Linnun juontaman lähetyksen aikana kuullaan näistä sata eniten ääntä saanutta Popeda-biisiä, Pate Mustajärven ja Costello Hautamäen tarinointia sekä kuuntelijoiden hehkutuksia omista suosikeistaan.

”Radio 957 haluaa vetää kättä lippaan Popedan loistavan uran edessä”, Radio 957:n kanavajohtaja Ari Ojala kertoo ja summaa:

”Jälleen kerran voi sanoa, että kun maailman tamperelaisin radio ja maailman tamperelaisin yhtye laitetaan samaan pakettiin, siinä on muilla ihmettelemistä.”

Lisää luettavaa