Maalaa seksuaalisuutesi, jälkisivarin epävirallinen täydennyskurssi, surutulitus: vuoden oudoin festariohjelma on täällä

Naamoilla on taas suht erikoista tallustajaa.

Naamat-festivaali Tuomiston tilalla Muuramessa lienee vuoden oudoin festivaalitapahtuma. Festarit myytiin loppuun noin minuutissa, sillä sinne myydään vain tuhat lippua. Esiintyjiä ei tietenkään ollut julkistettu vielä tuossa vaiheessa, sillä kukapa nyt esiintyjistä välittää, kun meno on hyvä?

Eilen Naamat julkisti Sideshow-telttansa ohjelman, joka jatkaa festivaalien lievästi sanottuna erikoista linjaa. Festareiden erikoislavalla nähdään muun muassa ”jälkisivarin epävirallinen täydennyskurssi, päissään seisonnan SM, kuoleta itsesi sisältä -seminaari, mustamaalaa kaverisi -kurssi, Perättömiä juoruja -sessio, maalaa seksuaalisuutesi -workshop, surullinen klovni lukee vitsikirjaa -esitys, syrji huomaamatta -workshop sekä surutulitus.”

Ja ei, emme halua edes tietää, mikä ihme on ”sissijuustodisco”.

Festarit ovat olleet loppuunmyydyt jo aikoja sitten, mutta bändien ja esiintyjien aikataulut löydät täältä. Tänä(kin) vuonna festivaaleilla esiintyy Circlen, JätkäJätkien ja ihanaisen Laura Moision kaltaisia yhtyitä ja esiintyjiä, joten pelkästä kainalopierufestivaalista ei ole kyse: Naamat on jo vuosia ollut monien festivaalikävijöiden kesän kohokohta – ja ihan syystä.

Festivaalien kotisivuille pääset puolestaan tästä. Sideshow-teltan vähintäänkin erikoista esityslistaa voit ihmetellä täältä.