Maaliskuussa kuolleen Pop Smoken postuumista megahitistä julkaistiin musiikkivideo

What You Know Bout Love?

Jauris Bardoux

Maaliskuussa ryöstön yhteydessä ammutun Pop Smoken Shoot for the Stars, Aim for the Moon
-debyyttialbumi julkaistiin postuumisti heinäkuussa. Levyltä nousi monia hittibiisejä, joista yksi suurimmista on What You Know Bout Love.

R&b-vetoinen räppibiisi edustaa 00-luvun soundia, tuoden mieleen 50 Centin. Levyltä julkaistiin etukäteen vain yksi single, joten mainittu kappale on alkanut kerryttämään suosiotaan pikkuhiljaa erilaisten soittolistojen ja muun muassa Tiktok-sovelluksen kautta. Sittemmin biisiä on kuunneltu pelkästään Spotifyssa yli 300 miljoonaa kertaa. Kokonaisuudessaan albumia on striimattu yli miljardi kertaa.

Biisin musiikkivideo on koostettu erilaisista videoista kulissien takaa, kuten studiosessioista. Niissä nähdään iloinen räppäri ystäviensä seurassa. Lisäksi videolla on mainittuja Tiktok-videoita. Musiikkivideo sai ensi-iltansa 23. joulukuuta ja sen ohjaamisesta vastaa Oliver Cannon.

Pop Smoke, oikealta nimeltään Bashar Barakah Jackson, oli kuollessaan 20-vuotias. Hän ehti julkaisemaan ennen kuolemaansa kolme ep:tä ja kaksi mixtapea. Postuumisti julkaistun debyyttialbumin tuotti loppuun hänen idolinsa 50 Cent.

Katso video alta, levystä lisää täällä.