Madonna-elokuvaprojekti pistettiin jäihin – syynä tähden tuleva maailmankiertue

Leffaa ei nähdä ainakaan lähitulevaisuudessa.

28.01.2023

Madonnasta on ollut tekeillä elämäkerrallinen elokuva jo useamman vuoden ajan. Laulaja on ollut itse vahvasti mukana projektissa, josta kerroimme aiemmin täällä. Madonnan piti käsikirjoittaa leffan yhdessä Diablo Codyn kanssa, sen tuottajaksi oli valittu Amy Pascal, ja pääroolin esittäjäksi Julia Garner.

Nyt koko elokuvaprojekti on kuitenkin peruttu tai ainakin pistetty vahvasti jäihin, kertoo muun muassa Variety. Useat lähteet kertovat lehdelle, ettei Universal Pictures työstä filmiä enää.

Universalin Picturesin, Madonnan tai Garnerin edustajat eivät ole halunneet kommentoida asiaa. Varietyn saamien sisäpiiritietojen mukaan Madonna haluaa keskittyä tällä hetkellä tulevaan kiertueeseensa, mutta on yhä sitoutunut tekemään elämästään elokuvan ”jonakin päivänä”. Elokuvan edistymisen uskotaan katkenneen juuri artistin tulevan maailmankiertueen vuoksi.

Tieto Madonnan tulevasta, hänen koko uraansa sivuavasta maailmankiertueesta julkistettiin viime viikolla. Laulaja on tien päällä heinäkuusta alkaen koko loppuvuoden, ja keikkailee sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa. Lähimmäksi Suomea kiertue pysähtyy Tukholman Tele 2 -areenalle 28. lokakuuta. Useiden keikkojen liput vietiin käsistä minuuteissa, ja valtaosa rundin konserteista onkin myyty loppuun jo tässä vaiheessa.

Lisää luettavaa