Maj Karma juhlii 30-vuotista uraansa juhlakiertueella – esiintyy neljällä paikkakunnalla joulukuussa

”Osoittaa täydellistä selkärangattomuutta, että tämä yhtye on edelleen kasassa.”

20.09.2022

Rockyhtye Maj Karma juhlistaa 30-vuotista uraansa neljän keikan kiertueella joulukuussa.

Bändi esiintyy peräkkäisinä päivinä Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä ja Porissa. Yhtyeellä ei ole välittömiä suunnitelmia keikkailun suhteen juhlakiertueen jälkeiselle ajalle.

”Maij’ Karman Kauniit Kuvat perustettiin Harjavallassa 1992. Vitun 30 vuotta sitten, 18-vuotiaina kuninkaina. Eipä oo vuosijuhlia pidetty matkan varrella, joten nyt pidetään. Vikaa odotellessa!”, kitaristi Häiriö eli Pekka Piirinen kommentoi.

Maj Karma on julkaissut 30-vuotisen taipaleensa aikana kymmenen studioalbumia, joista viimeisin, 101 tapaa olla vapaa ilmestyi vuonna 2018. Yhtye tunnetaan etenkin vuoden 2006 menestyssinglestään Ukkonen ja samannimisestä levystä.

”Osoittaa täydellistä selkärangattomuutta, että tämä yhtye on edelleen kasassa. Alkuperäinen tarkoitushan oli soittaa yksi ainoa hätkähdyttävä keikka ja hajota. No, keikka ei hätkähdyttänyt ketään ja me jatkamme edelleen 30 vuoden jälkeen. Tällaista selkärangattomuutta on syytä juhlia yhdessä faniemme kanssa”, laulaja Herra Ylppö kommentoi.

Juhlakeikkojen lipunmyynti käynnistyy keskiviikkona 21. syyskuuta kello 9.

Tampereen ja Helsingin keikkojen liput myy Tiketti. Jyväskylään saa lippuja osoitteesta lippu.fi, ja Poriin Ticketmasterista.

MAJ KARMA 30 VUOTTA – JUHLAKIERTUE
Ke 14.12. Tampere, Olympia
To 15.12. Jyväskylä, Lutakko
Pe 16.12. Helsinki, Tavastia
La 17.12. Pori, Virkistyshotelli Yyteri

Lisää luettavaa