Manchester Citylta kekseliästä toimintaa – Oasis-laulaja teki Pep Guardiolan ensimmäisen haastattelun

05.07.2016

Viime viikolla uutisoimme miten Noel Gallagherin veli, Liam oli kommentoinut jalkapallohuligaaneja. Yllätyksenä ei tule, että toisinaan veljeksillä voi juttu lentää hieman liikaakin, mutta Liam onnistui siitäkin huolimatta alittamaan riman.

Nyt Noel pääsee jälleen kerran näpäyttämään veljeään. Innokkaana City-fanina tunnettu Noel Gallagher nimittäin valittiin tekemään kaikkien aikojen ensimmäisen Pep Guardiolan haastattelu Manchester Cityn kanavissa. Usein vastaavat toimenpiteet saatetaan tehdä huomattavasti tavallisemmin. Muutama tiedottajan heittämä kysymys ja se on siinä. Nyt Cityn päädyssä on keksitty oiva tapa kiertää tavanomaisuudet ja samalla saavuttaa myös edelleen laajalti seuratun veljesparin fanit.

Mistään lyhyestä videosta ei ole kyse. Videolla on kestoa 23 minuuttia ja sisältää tietysti myös Gallagherille tyypillisä huumoria. Jutustelu sisältää rutkasti asiaa ja miehet keskustelevat esimerkiksi eri maiden pelityyleistä, mutta myös median luomista paineista. Asiasta, josta molemmilla on varmasti paljon kokemusta.

Tästä herääkin kysymys, että tarttuuko Manchester United tai Chelsea haasteeseen. Kuten videollakin mainitaan, on Unitediin eli ”kadun toiselle puolelle” menossa Jose Mourinho. Chelseaan taas on saapumassa Italiaa EM-kisoissa valmentanut Antonio Conte.

Katso erikoinen ja historiallinen haastattelu alta.

Lisää luettavaa