Manselaisräppärin outo viikko – kunnianosoitus Vain elämäässä, Adam Sandler varasti idean: ”Fuck Adam Sandler!””

Yhteensattumia vai... jotain muuta?

29.10.2018

Adam Sandler jakaa mielipiteitä todella vahvasti. Joidenkin mielestä Sandler on koomikkona nero, joillekin miehen naaman vääntely ja itselleen hihittely aiheuttaa vahvoja tuntemuksia toiseen suuntaan.

Manselaisräppäri Kalle Kinos sai viime viikolla komean kunnianosoituksen Pyhimykseltä Vain elämää -ohjelmassa. Hög-ohjelmatoimisto kirjoitti Facebookiin kätevän kelauksen Kalle Kinoksen urasta:

”Kalle Kinos tunnettiin viime vuosikymmenellä vielä nimellä Idän Ihme. Vuonna 2003 hän ja SuperSankari julkaisivat omakustanteena yhteislevyn nimeltä Liian kuumaa käsitellä, josta muodostui hiphop-piireissä suoranainen kulttiklassikko.

Vuonna 2008 Cheek samplasi kyseiseltä levyltä kappaletta Aijaijai omalle biisilleen Liekeissä. Tuosta singlestä kohosi kesähitti, joka siivitti Cheekin uran uuteen nosteeseen. Vuonna 2012 Jari Sillanpää tulkitsi Vain elämää -formaatissa Liekeissä-träkin. Nuorten räppäreiden omakustannebiisin elinkaari on ollut hieno.

… Tämä ei jäänyt Kinoksen ainoaksi osallisuudeksi Vain elämää -formaatissa. Vuonna 2006 julkaistiin Turnin’ Records Mixtape, jolta löytyi myös Jazzy-O:n tuottama, faktaa ja fiktiota yhdistelevä biisi Ihme että Kinos”, Hög valaisee mainion räppärin taustaa.

Pikakelataanpa viime viikon perjantaihin, kun Pyhimys kunnioitti Kinosta Vain elämäässä. Samana päivänä julkaistiin Netlixin Youtube-kanavalla nimittäin Adam Sandlerin Phone Wallet Keys -esitys.

Tässä ei sinänsä olisi mitään erikoista, ellei Kinos olisi ajatellut tätä teemaa Kosolan ja Tapani Kansalaisen kanssa jo aiemmin. Kinos kertoo nimittäin tänään Facebookissaan seuraavaa:

”Tehtiin Tapani Kansalaisen ja Kosolan kanssa tossa syksyllä träkki nimeltä Avaimet, Lompakko, Puhelin. Nyt ennenku se on saatu ulos, maailman väsynein koomikko Adam Sandler julkaisi RAPBIISIN SAMALLA TEEMALLA. FUCK ADAM SANDLER. Olit hauska 2 sekuntia kun olin 15. Meidän biisi on sentään oikeeta musaa, et tuskin jengi sekottaa…”

Yhteensattumaa? Voi olla. Tai sitten Adam Sandlerilla on ajatusrikoskone, ja kyseessä on törkeä ideavarkaus.

Kuuntele Sandlerin biisi alta. Kinoksen, Kosolan ja Kansalaisen versio samasta aiheesta tullee ulos lähiaikoina.

Lisää luettavaa